کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن است که به چند طریق نوعی از مواد، به صورت ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده می شود. برای این کار سطح ناخن ها را توسط سوهان برقی می تراشند تا جایی كه لایه خیلی نازكی از ناخن باقی بماند.
یک کاشت خوب علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام و استحکام بالایی نیز داشته باشد همراه وب سایت عروسی باشید تا در این باره بیشتر بدانید.
مزایای کلی کاشت ناخن:
خانمها به دلایل مختلفی کاشت ناخن انجام میدهند؛ برخی صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخنهایشان و برای پوشاندن ناخنهایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارد انواع کاشت را تجربه میکنند. مزایای کاشت ناخن برای کسانی که عادت به جویدن ناخن های خود دارند یا ناخن های بد فرم و شکننده ای دارند مناسب است.
عوارض کلی کاشت ناخن:
۱٫ فرایند کاشت ناخن مصنوعی موجب نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می شود و تغییر رنگ ناخن، کدر شدن و رشد کم ناخن از عوارض این اقدام است.
۲٫ با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن فرد، ریشه از بین می رود و ناخن فرد دچار تغییر شکل می شود.
۳٫ عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی از جمله عوارض شایع کاشت ناخن است
۴٫ مواد شیمیایی که در چسباندن این ناخن های مصنوعی استفاده می شوند غیر استاندارد هستند و موجب بروز حساسیت های پوستی نیز می شود.
۵٫ کاشت ناخن های مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر می شود.
۶٫ برای پیشگیری از چنین خطراتی، از کاشت ناخن در طولانی مدت و استفاده از ناخن مصنوعی بپرهیزید.
چهار روش مرسوم در کاشت ناخن
۱٫ کاشت قالبی ۲٫ کاشت پودری ۳٫ کاشت ژله ای ۴٫ کاشت میکس
مزایا و معایب کاشت قالبی:
در کاشت قالبی که بی کیفیت ترین و در عین حال آسوده ترین نوع کاشت می باشد باید ناخن ها كمترین تماس را با آب داشته باشند.
در این نوع کاشت ناخن، مواد کاشت روی ناخن مصنوعی زده می شود و بعد از ضد قارچ زدن روی ناخن ها این ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار می دهند تا بچسبد و بعد ناخن مصنوعی را می کنند. از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا میگیرد.
معمولا کاشت قالب به افرادی كه زمان كمتری برای رسیدگی به ناخن هایشان دارند توصیه می شود.
کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست؟
کاشت ناخن قالبی به افرادی که ناخن های پراکنده و نامنظم و با شکل های مختلف دارند توصیه نمی شود، به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند در غیر این صورت کاشت ناخن به صورت یک دست و مرتب نخواهد شد. کاشت ناخن قالبی را می توان روی انگشت های استاندارد کار کرد.
به دلیل ضخیم بودن این نوع کاشت، کار از حالت طبیعی خود خارج می شود. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن قالبی بیشتر است. ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود.
مزایا و معایب کاشت پودری:
کاشت ناخن پودری از نظر زیبایی و مقاومت بهترین نوع کاشت محسوب می شود. در این نوع کاشت تیپ به سر ناخن می چسبد و به اندازه دلخواه کوتاه می شوند. بعد از آن مواد به ضد قارچ و در آخر به مواد کاشت آغشته می شوند.
پس از اتمام کار، ناخن ها به سوهان کاری دقیق و فراوان احتیاج دارند. به همین علت این روش به افرادی که وقت و حوصله این روش را ندارند توصیه نمی شود زیرا کاشت ناخن پودری بسیار زمان بر است ولی تمیز ترین کاشت را تحویل می دهد. در نتیجه مزایای کاشت پودری بیشتر از انواع کاشت دیگر است و آسیب کمتری دارد.
چسب ناخن که در کاشت پودری استفاده می شود حساسیت زا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آن ها دچار اگزما می شود و باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند. پس معایب آن بستگی به نوع پوست افراد دارد.
کاشت ناخن پودری به چه کسانی توصیه می شود؟
کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد و هر انگشت به صورت جداگانه و زمان بر احتیاج به سوهان کشی دارد، کاشت ناخن پودری برای کسانی که وقت و حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود.
مزایا و معایب کاشت ژله ای:
در صورتیکه شما در آب و هوای مرطوب و شرجی زندگی می کنید، ناخنی ظریف و براق میخواهید ، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی( بیماری آسم) رنج می برید و اگر بدون استفاده از دستکش شست و شو زيادي در روز انجام می دهید، میتوانید بدون هیچ ضرری از کاشت ژل استفاده کنید.
مواد ژله ای به صورت آماده قابل خریداری است. در کاشت ناخن ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها میزنند و دست را می گذارند توی دستگاه یووی تا خشک شود. شیوه ی کاشت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری یکی است و فقط تفاوت در مواد آنهاست.
ناخن در کاشت هیچ آسیبی نمی بیند زیرا تا وقتی که ناخن رشد می کند و فرد احتیاج به ترمیم پیدا می کند یعنی ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است. در بعضی مواقع کاشت ناخن ژله ای برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند هم پیشنهاد می شود زیرا به دلیل بد مزگی مواد و کنده نشدنش این عادت از سر آن ها می افتد.
مزایا و معایب کاشت میکس:
همانطور که از اسمش معلوم است کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می دهید. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و داخل دستگاه یووی خشک می کنند. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.
چه افرادی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟
کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه نمی شود چون این کار باعث می شود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند.
کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند و چون آن ها خودشان مستعد تمام بیماری های ناخن هستند، با کاشت ناخن بیماری را تسریع می کنند. پس این افراد نباید کاشت ناخن انجام دهند.
بیشتر بخوانید:
برای تقویت مو و ناخن چه غذاهایی بخوریم؟
خدمات طراحی و کاشت ناخن
افزایش درخشندگی و ماندگاری لاک ناخن
معرفی روش هایی برای رشد سریع ناخن ها
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
All Rights Reserved . Copyrights 2020