برای اکثر خانم ها حضور در اولین قرار عاشقانه سوالاتی از این قبیل پیش می آید که در اولین قرار عاشقانه چه کاری انجام بدن؟ چه رفتاری داشته باشن؟ چه حرفی رو بزنن؟ چه حرفی رو نگن؟
همان طور که می دانید اولین قرار برای آشنایی بسیار مهم است تا حدی که شروع رابطه و زندگی مشترک به اولین دیدار بستگی دارد.
آقا پسری شما را از نظر ظاهری پسندیده و حالا قرار گذاشته شده تا بیشتر همدیگر را بشناسید اما با هر اشتباه شما ممکن است که این رابطه اصلا شروع نشود.
به همین دلیل در سایت عروسی نکات مهم برای حضور در اولین قرار عاشقانه را بیان می کنیم تا شاید بتوانیم راهنمای درستی برای شما عزیزان باشیم.
خود را بی خیال نشان دادن
از اشتباهات رایج در اولین قرار عاشقانه است که می تواند دو دلیل داشته باشد:
1- دلیل اول محافظت از نفس است. در دیدارهای عاشقانه، همه آدم ها از رد شدن می ترسند. وقتی تظاهر می کنید که خیلی درگیر ماجرا و طرف مقابل نیستید باعث می شود احساس امنیت بیشتری کنید اما ممکن است از نظر طرف مقابل کناره گیر و بی خیال باشید و همین او را در شروع رابطه دلسرد کند.
راهکار ما این است که بین نشان دادن علاقه و حفظ آرامش تعادل ایجاد کنید.
2- دلیل دوم که باعث می شود افراد ملاقات را به بازی بگیرند، به دست آوردن چیزی است که می خواهید، چیزی که اگر مستقیم عنوان کنید به دست نمی آورید.
به عنوان مثال به یک نفر بگویید عاشقش هستید تا با شما آشنا شود و بعد به او تلفن هم نزنید.
این یک نوع سرکار گذاشتن و غیرمعقول است و به رابطه سالم ختم نمی شود. اشکال ندارد که بهترین شخصیت خودتان را به طرف مقابل نشان دهید و کمی محتاط باشید اما باید جرات داشته باشید و خود واقعی تان را به او نشان دهید.
درگیر جزئیات شدن
یکی از رایج ترین اشتباه افرادی است که همیشه نگران هستند. نگرانی می تواند یک عادت عمومی باشد اما اینجا منظور نگرانی در مورد رابطه است.
نگرانی از اینکه طرف تان چه گفت، منظورش چه بود، شما چه واکنشی به آن داشتید، اگر رابطه خوب پیش نرود چه می شود یا اگر خوب پیش برود چه، والدین تان چه واکنشی خواهند داشت و … .
اضطراب اعصاب را به هم ریخته و باعث می شود آن طور که باید جذب طرف مقابل نشوید. سعی کنید اعتماد به نفس داشته و مطمئن باشید که اگر قرار باشد رابطه خوب پیش برود، می رود.
صادق نبودن درباره نیازها
از دیگر اشتباهات رایج در اولین قرار عاشقانه این است که تظاهر کنید همه چیز عالی است فقط برای مدتی اثر دارد. جرات داشتن یک مهارت خیلی عالی برای آن هایی که برای یک رابطه بزرگ آماده اند.
تا زمانی که نتوانید نیازهایتان را مستقیماً مطرح کنید، رابطه بچگانه ای را دنبال می کنید. برای داشتن رابطه موفق باید رک و راست باشید اما به این معنی نیست که در رابطه رئیس بازی دربیاورید یا زیاده خواه باشید.
از خود گذشتگی زیاد برای رابطه
یکی از اشتباهات این است که اگر احساس می کنید بیشتر از آنچه که معقول است در این رابطه از خود گذشتگی می کنید، باید بدانید که این کار بیش از اندازه است.
معمولا آدم هایی با اعتماد به نفس پایین، این رفتار را دارند. باید این قدر برای خودتان ارزش قائل شوید که نیازهای خودتان را مانند نیازهای طرف مقابل محترم بشمارید.
یک رابطه موفق همیشه باید دو طرفه باشد و دو طرف باید به همان اندازه که دریافت می کنند، مایه بگذارند.
خیال پردازی کردن درباره آینده
در واقع آقایان استاد به بازی گرفتن دیدار اول هستند و خانم ها استاد خیال پردازی کردن.
اگر فرد موردنظر را دو، سه بار بیشتر ندیده اید و به ازدواج با او فکر می کنید، بهتر است به خودتان بیایید و خیلی تند نروید.
در ۳ تا ۶ ماه اول رابطه، شما با اکسی توسین رابطه را می گذرانید، همان ماده ای که در شکلات وجود دارد. این ماده حس شادی و خوشحالی ایجاد می کند که همراه عاشق شدن می آید.
این ماده توانایی شما را برای خوب فکر کردن می گیرد. تا زمانی که نتوانسته اید یک نفر را خوب بشناسید و در موقعیت های مختلف واکنش ها و رفتارهای او را مشاهده کنید، به نفع تان است که تصمیم جدی برای ازدواج با او نگیرید.
بهتر است انتظارات واقع بینانه داشته باشید که نتیجه آن امید و رابطه موفق است.
حرف زدن زیاد از رابطه قبلی
این حرف ها در یک نقطه از رابطه بالاخره بیان می شوند اما نباید در اولین قرارها با جزئیات کامل درباره آنها صحبت کنید.
شما می خواهید طرف مقابل تان را بیشتر بشناسید و این یک شانس برای شروع دوباره است. به دنبال کشیدن خاطرات گذشته و وارد کردن آن به رابطه جدیدتان اصلا کار معقولی نیست.
توصیه می کنیم قبل از شروع رابطه جدید، به مشاور مراجعه و مشکل تان را حل کنید، تاحدی که روی قضاوت های شما در رابطه جدید تاثیر منفی نگذارد.
خودداری از صمیمیت
در گذشته خانم ها از ترس تعهد زود صمیمی می شدند اما در جامعه امروز انتظارات و الزامات باعث می شود تصمیم گیری در مورد اینکه کسی به دردمان می خورد یا نه بسیار سخت شود.
نمی توانیم یکجا بند شویم و مدام دنبال یافتن فرد بهتر هستیم. ترس از آسیب دیدن، خیانت دیدن یا طرد شدن نیز بالا می رود.
به همین دلیل تا رابطه کمی روی غلطک می افتد سریع صحنه را ترک می کنیم. بنابراین کمی روی عادات تان کار کنید تا بهتر شوند.
استنطاق کردن
برای این که علاقه تان را به طرف مقابل نشان دهید و بدانید چه چیزهایی را دوست دارد و ندارد، از جمله “دوست داری چند تا بچه داشته باشی” استفاده نکنید.
اجازه دهید با جلو رفتن زمان بیشتر با آن فرد آشنا شوید و اطلاعات کسب کنید. در واقع باید صبور و خوددار باشید نه این که برای شناخت او را تحت فشار بگذارید.
عجله برای شروع کردن و عجله برای تمام کردن
اگر خیلی زود خودتان را درگیر عشق کنید یک علامت هشدار بزرگ است. اگر این عادت را دارید، پس باید قدم های تان را آهسته تر بردارید و با احتیاط تر رفتار کنید.
اگر عاشق کسی هستید که این اخلاق را دارد، شما باید سرعت رابطه را کمتر کنید یا اصلا آن رابطه را دنبال نکنید.
نادیده گرفتن علامت های هشدار
در پایان می خواهیم علامت های هشدار را بیان کنیم. اگر با طرف مقابل قرار داشتید و جاضر نشد. اگر اجازه نداد که به خانه اش زنگ بزنید، تمام این ها علامت هشدار هستند.
علامتهای هشدار بسیار هستند که ممکن است آن ها را نادیده بگیرید، مخصوصا اگر دوست داشته باشید که آن رابطه را پیش ببرید.
البته نباید با پیش آمدن اولین مشکل بدون شواهد و مدارک کافی زود قضاوت کنید، اما اگر این رفتارها تکرار شود دیگر قابل توجیه نیستند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
All Rights Reserved . Copyrights 2020