مجازات عجیب تخلفات جراحیهای زیبایی | هشدار به آرایشگاهها و بلاگرها
محمدرضا خردمند معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی درباره تخلفات مراکز مراقبت پوستی و زیبایی گفت: نظارت بر مراکز زیبایی و تمامی مراکز درمانی و تشخیصی در مراکز استانها برعهده معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی و در شهرستانها برعهده مراکز بهداشت است. برای مراکز زیبایی هم این امر مصداق دارد. معمولا در مراکز زیبایی و ترمیمی پزشکان متخصص و فوق تخصص جراحی پلاستیک و پوست و احیانا پزشکان عمومی به درمان اقدام میکنند. اگرچه برخی دندانپزشکان هم اعمال ترمیمی را انجام میدهند. در هر صورت نظارت برعهده دانشگاههای علوم پزشکی است.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در خصوص مراکز زیبایی مثل آرایشگاهها که تخصص ندارند، گفت: این مسئله بسیار مهم است. آرایشگاهها، مراکز غیرقانونی هستند که به اقدامات درمانی، زیبایی و ترمیمی میپردازند. صلاحیت نظارت بر آرایشگاهها برعهده مراکز بهداشت است. در صورت مشاهده مداخله در امر طبابت، معاونت درمان ورود میکند و مرجع رسیدگی سازمان تعزیرات حکومتی و دادسرای جرایم پزشکی است.
وی یادآور شد: مردم در صورت مشاهده تخلف مراکز غیر تخصصی در شهر تهران باید به معاونتهای دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران در چهارراه جمهوری- حافظ مراجعه کنند. نشانی محل را بدهند تا بازرسان به محل مذکور بروند . مجازات در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی و دادسرای جرایم پزشکی است که معمولا با سرعت به این موضوع ورود میکنند.
خردمند ضمن انتقاد از اصلاح قانون در سالهای ۷۴ و ۷۹ گفت: مجازات این قانون مصوبه سال ۳۴ حبس بوده اما وقتی در سالهای ۷۴ و ۷۹ مورد تجدید نظر قرار گرفت این مجازات به ۵۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون تومان تقلیل یافت که بازدارنده نیست.
وی با اشاره به تلاشهای رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: طرحی تهیه شده و با بهرهمندی از حضور حقوقدانها و قضا این مجازاتها تشدید شده و درجهبندی آن از درجه ۴ در نظر گرفته شده تا مجازات قابل تبدیل به جریمه نقدی نباشد و حتما حبس در آن وجود داشته باشد. این لایحه حدود ۳ هفته پیش به کمیسیون قضایی مجلس ارائه شده تا به صورت دوفوریتی در صحن مجلس مطرح و جایگزین قانون قبلی شود و مجازاتهایی اعمال شود که بازدارنده باشد.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به اینکه برای افرادی که در شبکه اجتماعی اینستاگرام آگهی میدهند و در صورت شکایت صفحه خود را بسته و صفحه جدیدی باز میکنند چه اقداماتی انجام میشود، گفت: سازمان نظام پزشکی واحدی برای نظارت بر فضای مجازی دارد و صفحات غیرقانونی را به مراجع ذیربط معرفی میکند اگر این افراد عضو سازمان نظام پزشکی باشند به دادسرای انتظامی نظام پزشکی یا اگر افرادی باشند که تحصیل کرده نیستند که اصولا هم همینطور است به دادسرای جرایم رایانهای، دادسرای رسانه و فرهنگ یا دادسرای جرایم پزشکی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: طبیعتا برای کارهای غیرقانونی تعرفهای هم تعریف نشده بنابراین آنها تعرفههای غیرمجاز تعریف کرده و از مردم دریافت میکنند. تعرفه قانونی در حوزه پزشکی وجود دارد که هم پزشکان باید رعایت کنند و توسط معاونت درمان تعریف و احصا شده است.
خردمند با اشاره به اینکه شکایات، گاهی باید تحت بررسی کارشناسان قرار گیرند، گفت: این کارشناسیها معمولا توسط سازمان نظام پزشکی و سازمان پزشکی قانونی انجام میشوند به علت تعدد شکایات ممکن است روند کارشناسی طولانی شود یا روند دادرسی در دادسراها و دادگاهها یا هیاتهای انتظامی نظام پزشکی به دلیل شکایات زیاد طولانی میشود اما قطعا به نتیجه رضایتبخشی خواهد رسید.
دستورالعمل اجرایی صندوق مکانیزه فروش؛ آرایشگران
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
All Rights Reserved . Copyrights 2020